Despre Camping Holiday Mamaia Nord

Camping Holiday GPM


Campingul Holiday GPM, clasificat 3 stele, este situat in zona de Nord a statiunii Mamaia, si va asteapta sa va bucurati de frumusetea naturii intr-un spatiu verde de 5 ha, cu iesire la plaja, care cuprinde tot ceea ce-si poate dori un turist venit la odihna si agrement. In campingul nostru ai impresia ca ai intrat intr-o mare gradina plina de copaci, arbusti, iarba si flori. Aleile serpuite iti poarta pasii spre plaja, spre terasa liniei de autoservire cu specific romanesc (150 locuri), spre barul de pe terasa sau barul de langa plaja sau spre magazinele in care gasesti tot felul de produse de care ai putea avea nevoie: produse alimentare, legume, fructe, patiserie, cosmetice, articole de plaja, artizanat, etc.

Pe langa spatiul pentru camparea a 270 de corturi si 30 de rulote, campingul nostru va pune la dispozitie cazare in 37 de casute si 14 vile dotate cu aer conditionat, frigider si televiziune prin cablu, astfel:

In imediata apropiere a plajei, vile dispuse pe doua randuri, astfel:

Pentru o mai usoara vizualizare, va prezentam in continuare harta cu amplasarea obiectivelor de interes din Camping Holiday GPM.

Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0-6 ani, insotiti de doi adulti platitori, se ofera cazare gratuita.
Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6-12 ani, insotiti de doi adulti platitori, se achita doar 50% din tariful unui loc de cazare;
In campingul nostru se permite accesul cu animale de companie care au carnet de sanatate si nu sunt agresive (nu se accepta rasele cu potential agresiv). Proprietarii animalelor de companie vor respecta regulamentul afisat.

Lista serviciilor oferite gratuit in Campingul GPM este urmatoarea:


loc de joaca pentru copii;

acces la masina de spalat pentru turisti cu sejur mai mare de 3 zile;

internet wireless;

incarcarea, descarcarea si transportul bagajelor;

incarcarea acumulatorilor aparatelor electronice;

primire si transmitere faxuri;

trezirea turistilor la ora solicitata;

pastrarea obiectelor de valoare in seif;

primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti ;

punct de prim ajutor pentru urgente (medicamente si asistenta medicala)

pastrarea obiectelor uitate si anuntarea turistilor;

comenzi pentru taximetre;

informatii turistice si culturale;

informatii privind orarul mijloacelor de transport;

suplimentarea numarului de pleduri, cearceafuri sau perne, la cerere;

serviciu de paza pentru masina si bunurile dvs. in incinta campingului.Pe baza sugestiilor din chestionarele care le sunt inmanate clientilor la sosire, ne straduim sa crestem in permanenta calitatea serviciilor noastre si sa demonstram ca parerea dumneavoastra conteaza. Cea mai mare satisfactie a noastra este bucuria clientilor care isi vad puse in practica sugestiile din anul precedent. Speram sa va alaturati si dumneavoastra grupului nostru de clientii fideli, care revin cu placere an de an ca sa se bucure de binefacerile unei vacante la mare.