Despre noi

Furnizarea serviciilor de catering este activitatea de baza a companiei noastre inca din anul 1997. Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, atat pe piata romaneasca cat si peste hotare, am reusit sa satisfacem intodeanuna cerintele clientilor nostri, oferindu-le cele mai bune servicii de catering.

 

 

GPM Catering


Va prezentam mai jos doar cativa dintre cei mai vechi si mai importanti parteneri ai nostri:PETROM since 1997

Compania face parte din grupul internațional OMV Petrom, cea mai mare companie integrată de ţiţei şi gaze din sud-estul Europei, cu activităţi în sectoarele Upstream, Downstream Gas, Downstream Oil. Contractul este in derulare inca din anul 1997 si are ca obiect furnizarea serviciilor complete de catering pentru mai multe locatii Offshore si Onshore din Romania.

Petroserv since 1997

Compania execută reparații capitale la platformele de foraj marin și nave de transport și aprovizionare.

Contract in derulare inca din anul 1997 pentru servicii complete de catering Offshore si Onshore in Romania.


Rig Service S.A. since 2002

Compania este specializata in servicii de operare si mentenanta pentru instalatiile de petrol si gaze, atat pe plan local, cat si international. 

Contractul este in derulare din anul 2002 pentru servicii complete de catering Offshore, Onshore in Romania si in strainatate.


Administratia Nationala de Meteorologie since 2009

Administrația Națională de Meteorologieeste o instituție română de meteorologie si are ca domeniu de activitate observațiile meteorologice și climatologie necesare dezvoltării social-economice.

Contractul este in derulare din anul 2009 pentru servicii complete de catering pentru Offshore in Romania.

 

GeoEcoMar Romania   since 2009

Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Geologie si Geoecologie Marina – GeoEcoMar a fost infiintat in anul 1993 sub denumirea de Centrul Roman de Geologie si Geoecocologie Marina.

Contractul este in derulare din anul 2009 pentru servicii complete de catering pentru Offshore in Romania.De asemenea, am reusit sa onoram cu succes mai multe contracte Offshore in locatii precum Marea Neagra. Marea Egee, Marea Marmara, Golful Bengal si Golful Persic.